Het is inmiddels al weer enkele maanden geleden dat Disney Infinity 2.0 is uitgekomen en er komen nog steeds nieuwe playsets en characters beschikbaar echter zal er natuurlijk in 2015 ook een Deel 3 van Disney Infinity verschijnen Disney Infinity 3.0 zal als alle geruchten waar zijn het thema starwars zijn en dus kunnen we straks met al onze favoriete starwars poppetjes in het Disney Infinity Universum aan de slag.

Net zoals bij Disney Infinity 2.0 zal het bij Disney Infinity 3.0 ook mogelijk zijn om alle characters/figuren uit Deel 1.0 en Deel 2.0 te gebruiken.
Zo heb je dus direct bij het kopen van Disney Infinity 3.0 al een scala aan characters.

Het Star Wars universum biedt vele mogelijkheden en wij verwachten dan ook dat Disney Infinity 3.0 een groter succes zal worden dan 2.0 marvel superheroes.
De verkopen waren acceptabel maar niet naar verwachting van Disney… Superhelden is natuurlijk leuk maar spreekt toch ook wel weer een niche van spelers aan.

Disney Infinity 3.0 : Star Wars zou dus weleens de boosts kunnen zijn voor de Disney Infinity games serie, Wie is er nou geen fan van StarWars?

Zodra er meer informatie over release datum/dates andere nieuwtjes zijn over Disney Infinity 3.0 dan lees je dat natuurlijk hier op disneyinfinitys.nl