De makers van Disney infinity hebben aangekondigd dat als je spelcomputer is aangesloten op het internet het mogelijk is om iedere week een nieuwe Top 10 te spelen van de beste ToyBox maps gemaakt door andere spelers.
Leeft je dus uit vanaf 23 Augustus en misschien staat jouw ToyBox Creatie straks wel in de Top 10.
De Top 10 is cross-platform dit houd in dat stel dat je in bezit bent van Disney Infinity voor de Playstation 3 en je maakt hier je ToyBox map op dat als hij in de Top 10 komt dat hij ook gespeeld kan worden door spelers die Disney Infinity voor bijvoorbeeld de WiiU,Xbox360 of 3DS hebben.
Er zal een team van 75 mensen ingezet worden door Disney om iedere week de nieuwe Top 10 te bepalen.
Ga dus vanaf 23 Augustus Direct aan de slag met jouw ToyBox creaties en misschien spelen wij binnenkort allemaal jouw ToyBox creatie.

Disney Infinity kopen